Frimerkehefter selges!


14-16.10.2011 må krysses av i kalenderen, da kan man besøke den nasjonale frimerkeutstillingen BERGEN 100 i Turnhallen på Slettebakken i Bergen.

Utstillinger kommer ikke rekende på en fjøl alldeles av seg selv, mye jobb må gjøres for å få det til. Penger likeså, sist men ikke minst til å unngå i dagens samfunn.

Klubben selger hefter fra sitt lager, ikke alle er så lette å få tak i.

Heftene kan også kjøpes hver tirsdag på klubbmøtene i Nye sandviksveien 65 i det gråmalte klubbhuset, inngang øverste dør.

Utstillingslokalet ser slik ut utvendig (funnet på UiB sider over eksamenslokaler).

De som besøkte BERGEN09 i oktober 2009 vet hvor det er, samme sted! Turnhallen er vel også et ikke helt ukjent eksamenslokale for studenter ved UiB. Nå skal hele hallen og den lange løpebanen fylles med frimerker både i rammer og på handlerstands! Kryss av i kalenderen nå!

Bestill gjerne i nettbanken. Tips når man går inn i nettbanken eller andre sider hvor man må logge seg på med brukernavn og passord: Ikke vær inne på andre nettsider samtidig og i det minste ikke gjør noe på andre sider mens man er inne i nettbanken osv. Husk å logge ut selv om det er lagt inn timeout, for å være sikker på at andre ikke kan komme inn på siden. Er man ute av andre nettsider mens man er i nettbanken er man sikker på at uønskede ikke hacker nettbanken mens man holder på.  Selv om linjen er kryptert kan man bryte seg inn på en nettbank som er åpen via nettleseren.

BFK takker for alle bestillinger som kommer inn!!! Nyt de flotte heftene! Heftet fra 2004 har flotte bergensmotiver på omslaget og på frimerkene!!! Snart på tide å kjøpe inn julegaver, et julegavetips til andre samlere i inn og utland!!!???

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: